Spejle

Spejle - glasset med de mange muligheder...  
 
Vi skærer spejle efter mål og kan levere spejle i næsten alle størrelser og faconer. Der kan laves huller og hakker i spejlet, så det kommer til at passe nøjagtigt ind i dit hjem. Vi kører på hele Sjælland - og kan klare monteringsarbejdet for dig eller vi kan levere spejlet på din adresse - ligesom det passer dig. Hvis du gerne vil have lidt inspiration, kan du kigge i vores galleri, hvor der ligger et lille udpluk af nogle af de spejle vi har monteret.


     Bearbejdning af spejlet
Spejlet kan bearbejdes i form af matslibning, polering eller facetslibning. Det er kun din fantasi der sætter grænsen.

Vådrumsspejle
Ved at lime floatglas bag på spejlet med særlig klæber, indkapsles sølvbelægningen helt og man undgår skjolder på spejlet som følge af fugtpåvirkning. Dette spejl er velegnet til vådrum (badeværelser) og kan indmures, limes op på væggen eller monteres i spejlbeslag. Vådrumsspejle leveres med polerede kanter som standard. Kan også leveres som sikkerhedsspejl.

Sikkerhedsspejle
Ved at laminere et floatglas bag på spejlet med en folie eller ved at lægge en folie bag på spejlet, fås et sikkerhedsspejl. Ved eventuel brækage vil folien holde på de skarpe splinter og dermed yde sikkerhed mod personsskade.   


Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på et spejl til dit hjem. Hvis spejlet skal være i facon eller have huller/hakker, vil det være en stor hjælp for os, hvis du har mulighed for at vedhæfte et billede eller en tegning. Kontakt os på telefon 40 82 28 27 eller via vores mail info@glarmester-bs.dk, hvis du ønsker rådgivning eller tilbud på spejle.
 

© Glarmester Sønderbye ApS - Solsortevej 3 - 4340 Tølløse - Tlf. 40 82 28 27 - info@glarmester-bs.dk
Web by SideWalk