Sikringsglas

Sikringsglas  

Lamineret sikringsglas har mange anvendelsesområder. Dets unikke funktion er at hindre eller forsinke gennemtrængning, uanset om det skyldes et ulykkestilfælde eller en kriminel handling. Modstandsevnen i det laminerede glas bestemmes for de forskellige typer, dels af tykkelserne på glasset og folien, dels af hvor mange lag glas og folier som anvendes.

For at forhindre eller forsinke gennemtrængning, for eksempel for at beskytte mod faldskader, nedfaldende glas, hærværk og trykbelastninger, bruges lamineret sikringsglas med to glas og en plastfolie.    

Som sikring mod indbrud og beskydning samt ved meget store trykbelastninger bruges multilamineret glas. Det forhindrer eller forsinker betragteligt gennemtrængning, selv ved meget kraftfulde og velplanlagte "angreb". Sikringsglas som både er termisk hærdet og lamineret er den ideelle løsning i mange montager. Det tåler hårde stød uden at revne.

Det yderste glas granulerer til ufarlige glasstykker hvis det overbelastes, men det holder alligevel sammen til en skive, som forhindrer eller forsinker gennemtrængning. Denne kombination er altså et godt valg på steder, hvor der kan forventes ekstra påvirkninger på glasset.
 
Sikringsglas er det eneste materiale som sikrer mod indbrud, hærværk og skud og som også lader dagslys komme ind.
 

 

Kontakt os på telefon 40 82 28 27 eller via vores mail info@glarmester-bs.dk, hvis du ønsker rådgivning eller tilbud på sikringsglas.

 

© Glarmester Sønderbye ApS - Solsortevej 3 - 4340 Tølløse - Tlf. 40 82 28 27 - info@glarmester-bs.dk
Web by SideWalk