Energiruder

Punkteret termorude? Skift til A-mærket energiruder.

Har du en punkteret termorude eller vil du gerne energiforbedre din bolig ved at skifte dine termoruder til A-mærket energiruder? Så lad os give dig et tilbud på udskiftningen. Til at starte med kan du tage nogle cirka mål og sende os en mail, så regner vi et tilbud til dig - skriv gerne om vi skal stå for udskiftningen eller om du selv klarer den del. Du kan også benytte dig af vores gratis vinduestjek, hvor vi kommer ud og gennemgår dine vinduer - uden beregning.

Har du Velux vinduer - klarer vi også det. Ingen opgave er for stor eller lille.

Energiruder - spar på varmen...  
En gammeldags termorude lader en stor del af stuevarmen slippe ud i det fri. En energirude slipper solens lys og energi ind i din stue og holder den derinde.

Energirudens luftmellemrum er fyldt med isolerende argon gas, og glasset har en særlig usynlig belægning, der reflekterer stuevarmen tilbage i stuen. Derved opnår du en betydelig besparelse på varmeregningen.

Energiruder lukker mere varme ind fra solen end der slipper ud som varmetab. Dvs. at energiruden tilfører passiv solenergi til dit hus.
 

 Energirude       Gl.dags termorude 

 

Komforten stiger et par grader
Du får det rarere i dit hus med energiruder. Rumtemperaturen stiger uden at du skal skrue yderligere op for varmen. Idet overfladetemperaturen på det inderste lag glas i energiruden stiger er det forbi med kuldenedfald, der opleves som træk og kold luft, når du sidder tæt på dine vinduer. Med energiruder stiger både komforten og humøret adskillige grader. Det eneste der falder - er varmeregningen.
  
 
Energiruder med garanti
Hos Glarmester Sønderbye køber vi vores A-mærket energiruder hos Glascom. Det betyder at du som kunde har 5 års garanti på de energiruder du køber hos os.

Uforpligtende tilbud
Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine ruder til energiruder, er du meget velkommen til at kontakte os. Det er en stor hjælp, hvis du kan tage nogle cirka mål af dine eksisterende ruder. Hvis du vælger at købe dine energiruder hos os, kommer vi selvfølgelig ud og måler nøjagtigt op - uden beregning. Vi kører på hele Sjælland og har p.t. ca. 1 uges leveringstid fra ordreafgivelse.

Kontakt os på telefon 40 82 28 27 eller via vores mail info@glarmester-bs.dk, hvis du ønsker rådgivning eller tilbud på udskiftning til energiruder.
 
Energimærkning
Alle vores energiruder er certificeret i henhold til Energimærkningsordningens energiklasser. Vores Energiruder har en u-værdi på 1,1 og kan også leveres med varm kant.  
 

 

© Glarmester Sønderbye ApS - Solsortevej 3 - 4340 Tølløse - Tlf. 40 82 28 27 - info@glarmester-bs.dk
Web by SideWalk